Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vad roligt att du vill testa vårt fantastiska optimalset!

Du beställer genom att klicka här! Du får hem tre månader och betalar i tre delbetalningar via autogiro eller kort beroende på vad du väljer. (Sen får du hem ett nytt paket var tredje månad så länge du själv vill, superlätt att avsluta så du blir inte fast i något)

Välj alternativet med 3 x Powercocktail och Restorate Portion så gäller följande priser: 

Månad 1: 1132 kr

Månad 2: 912 kr

Månad 3: 912 kr osv


Dessa priser inkluderar tips och råd från vårt team om hälsa och livsstil. Jag finns här för dig! Du får även en burk Activize och en liten goodiebag med bland annat en sportflaska och två glas.


Om du är över 50 år så kommer du att få förslag på att utöver Powerocktail och Restorate att köpa en produkt som heter Generation 50+. Vi rekommenderar även denna - den innehåller Omega 3, Q10, Lutein och Röd Ginseng. Vill du inte ta den så klicka på knappen just under som det står Alternativ på och välj Powercocktail och Restorate.
 

OBS! För att få detta pris så blir du registrerad som återförsäljare och får automatiskt din egen webbutik men du behöver självklart inte alls sälja något, det är helt valfritt! Att vara registrerad som återförsäljare gör ingen skillnad alls för dig mer än priset. Ordinarie pris är 1267 kr/månad. 


Har du hittat hit utan att vara helt övertygad ännu så kan du kontakta oss för mer information.