Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vad gör vi?

Frihet, Säkerhet, Oberoende

Näring, Syre och Vatten

Din kropp behöver det för att fungera. Får du i dig tillräckligt?

Jobba på dina villkor

Antingen du vill tjäna lite extra i månaden eller på sikt ersätta din lön så kan vi hjälpa dig!

Skogsbruk

Därav trädet i loggan 😁

Mer information kommer snart! Vid frågor skicka ett mail till [email protected]

FitLine Activize - energi, koncentration och fokus

Activize

Fitline Activize är ett B-vitaminkomplex! Visste du att B-vitaminer är jätteviktiga i kroppen för att du ska hålla dig pigg?

B-vitaminer är bland annat bra för Koncentration och fokus. De motverkar minnesstörningar, depression, lättretlighet, munsår, hjärtklappning och domningar. Dom är även uppiggande och bra för fettförbränningen. B-vitaminer är dessutom viktiga för kvaliteten på hår, hud och naglar och behövs även för att motverka inflammationer. De behövs även för blodbildning mm

B-vitaminer förbrukar vi myckat av vid all sorts stress.

Activize innehåller Niacin (B3), Panotensyra (B5), B6, B2, B1, Folsyra, Biotin, B12 och även C-vitamin. De effekter jag skriver ovan är för B-vitaminer inte specifikt för Activize, Activize är bara en produkt som innehåller B-vitaminer med högt upptag! 

Activize innehåller dessutom guarana, Guarana är en naturlig källa till energi, Guarana innehåller koffein som är balanserande för kroppen och är inte stressande som kaffe-koffein så du får en jämn energiökning. Ta guarana istället för kaffe det mår du bra av! Guarana ökar din inlärningsförmåga. Boostar hjärnan och ökar din koncentration och ditt fokus. Guarana ska också vara bra för hjärtat och förebygga blodproppar.

Är vi stressade, trötta, ska träna eller behöver koncentrera oss extra (möten, prov etc) så är det ett experttips att ta Activize innan. 

Endast naturliga ingredienser och smakämnen och inget tillsatt socker. Innehåller inte heller konserveringsmedel. Tack vare kärnkompetensen i Fitline - NTC så säkerställs ett högt upptag av produkten och din kropp kan tillgodogöra sig näringen. Upplev resultat. 

Jag älskar Activize och använder det varje dag! 

Byt ut eftermiddagskaffet eller gör som många elitidrottare och vardagsmotionärer - använd Activize före träning. 

Fyll på varje dag! Din kropp och knopp kommer tacka dig!

Friskrivning: Inga resultat kan garanteras. Fitline är bara mat och ger dig näringsämnen som din kropp behöver med en hög biotillgänglighet (högt upptag i kroppen). Din kropp behöver näring för att fungera och Fitline hjälper dig fylla på dina näringsdepåer i kroppen så den kan göra sitt jobb. Effekterna som nämns ovan är vad dessa näringsämnen gör i kroppen oavsett hur man får i sig dem.