Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vad gör vi?

Frihet, Säkerhet, Oberoende

Näring, Syre och Vatten

Din kropp behöver det för att fungera. Får du i dig tillräckligt?

Jobba på dina villkor

Antingen du vill tjäna lite extra i månaden eller på sikt ersätta din lön så kan vi hjälpa dig!

Skogsbruk

Därav trädet i loggan 😁

Mer information kommer snart! Vid frågor skicka ett mail till [email protected]

FitLine Activize - energi, koncentration och fokus

Activize

Activize är ett B-vitaminkomplex! Visste du att B-vitaminer är jätteviktiga i kroppen för att du ska hålla dig pigg?

B-vitaminer är bra för Koncentration och fokus. De motverkar minnesstörningar, depression, lättretlighet, munsår, hjärtklappning och domningar. Dom är även uppiggande och bra för fettförbränningen. B-vitaminer är dessutom viktiga för kvaliteten på hår, hud och naglar och behövs även för att motverka inflammationer. 

B-vitaminer förbrukar vi myckat av vid all sorts stress. Vitamin B3, Niacin, har en kärlvidgande effekt, vilket vi kan se och känna när vi får en s.k. ”flush”. Flushen innebär att de minsta blodkärlen vidgar sig så att cirkulationen i hela kroppen ökar. Närings- och syretransporten ökar i kroppen. Vi kan se hur huden blir röd och ibland flammig. Det kan också klia en stund. Det är en helt naturlig effekt av niacinet och det går över på ca 20-30 minuter. En hälsoeffekt!

Activize innehåller också en brunalg som har en syrebärande förmåga som liknar hemoglobinet i blodet. Den gör att vi ökar vår syreupptagningsförmåga och våra cellers förmåga att tillverka energi, vilket leder till ökad prestationsförmåga.

De har gjorts studier på idrottsmän där syreupptagningsförmågan ökade med upp till 10 % och prestationsförmågan ökade markant. FitLine ökar prestationsförmågan utan att vara doping. Det finns många elitidrottare som använder FitLine.

Activize innehåller dessutom guarana, Guarana är en naturlig källa till energi, Guarana innehåller koffein som är balanserande för kroppen och är inte stressande som kaffe-koffein så du får en jämn energiökning. Ta guarana istället för kaffe det mår du bra av! Guarana ökar din inlärningsförmåga. Boostar hjärnan och ökar din koncentration och ditt fokus. Guarana är bra för hjärtat och i och med att det förebygger blodproppar kan det hjälpa till att skydda mot stroke och hjärtattack. Det minskar också plackbildning i kärlen.

Är vi stressade, trötta, ska träna eller behöver koncentrera oss extra (möten, prov etc) så är det ett experttips att ta Activize innan. 

Endast naturliga ingredienser och smakämnen och inget tillsatt socker. Innehåller inte heller konserveringsmedel. Tack vare kärnkompetensen i Fitline - NTC så säkerställs ett högt upptag av produkten och din kropp kan tillgodogöra sig näringen. Upplev resultat. 

Jag älskar Activize och använder det varje dag! 

En kille som arbetar som PT sa ett par timmar efter sin första drink: "Oj vilken energi jag fick"

Byt ut eftermiddagskaffet eller använd det före träning. Både ökad syreupptagningsförmåga och energi gör träningen lättare. Många elitidrottare och vardagsmotionärer använder Activize före träning. 

Fyll på varje dag! Din kropp och knopp kommer tacka dig!

Friskrivning: Inga resultat kan garanteras. Fitline är bara mat och ger dig näringsämnen som din kropp behöver med en hög biotillgänglighet (högt upptag i kroppen). Din kropp behöver näring för att fungera och Fitline hjälper dig fylla på dina näringsdepåer i kroppen så den kan göra sitt jobb.