Bli Ambassadör för våra fantastiska näringsprodukter


Vill du hjälpa människor?

Vill du tjäna lite extra och samtidigt hjälpa människor till en bättre hälsa? Vill du hjälpa oss sprida vårt populära kosttillskott och vår effektiva hudvård? I så fall tycker vi du ska ansöka!

Vem är du?

Du älskar att hjälpa människor och knyta nya kontakter, du har ett stort nätverk och gillar att prata.

När och hur?

Du väljer när, hur och var du vill jobba. Det finns inga krav på antal timmar. Det finns inget tak på hur mycket du kan tjäna, bara du sätter gränserna. Perfekt att kombinera med annan mindre verksamhet eller anställning.

Är näringsprodukterna bra?

Vi har själva använt Fitline i snart sju år och skulle inte fortsätta med det om vi inte kände och såg resultat. De tillverkas under stränga säkerhetskontroller och utvecklas ständigt! Läs mer nedan.

Företaget som tillverkar Fitline är ett tyskt familjeägt företag som grundades 1993. Företaget har högsta kreditvärdighet och inga lån (viktigt att veta om man ska lägga tid på att jobba med dem) och de tillverkar produkterna under GMP-standard vilket är samma hårda krav som vid tillverkning av mediciner. Detta garanterar helt rena produkter. Produkterna kontrolleras av utomstående kontrollföretag och samtliga produkter finns på Kölner Liste (listan som elitidrottare använder sig av för att säkerställa att produkterna är fria från dopingpreparat). 

Vad får du?

  • 20-30% rabatt på dina egna produkter. 
  • Egen webbutik som du kan skicka dina kunder till (du behöver alltså inte hålla lager)
  • Ersättning för varje såld produkt som betalas ut den 16:e nästa månad
  • Två mentorer som finns där för dig samt ett helt team som stöttar.
  • Facebook-grupp till dina kunder (med chans till merförsäljning)
  • och mycket mer

Hur gör du?

Beställ dina egna produkter, man kan inte rekommendera något man inte använder själv. 

Du har 30- dagars nöjd kund garanti så du kan beställa, prova i 30 dagar och få alla pengar tillbaka om du känner att det inte är för dig.

Du betalar en startavgift på 220 kronor (även det får du tillbaka inom nöjd kund garantin) i den avgiften ingår en väska, en sportflaska, två glas och en sked samt en burk Activize - för energi, koncentration och fokus. (totalt värde 530 kronor)

Priset för dina produkter är sedan 912 kronor per månad vilket är ca 30% rabatt på ordinarie pris. Detta innefattar Powercocktail och Restorate. Dessa två produkter är grunden i konceptet. De innehåller vitaminer, mineraler, fibrer, pro-prebiotika, spårämnen, antioxidanter med mera som du dagligen behöver för att fylla i näringsluckorna som finns i maten. Du får hem en låda för tre månader och betalar per månad på autogiro eller med kort beroende på vad du beställer.

Skicka sedan ett mail till oss karin@innatill.com och berätta att du vill bli ambassadör så tar vi det från där! (Du får förutom webbutiken en likadan beställnings-sida med ditt namn på där du kan registrera egna kunder och ambassadörer på abonnemang och få betalt för dem varje månad)

Vid frågor boka ett samtal här eller skicka ett mail. 

Din chans är nu!

Ta den