Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Vad gör vi?

Frihet, Säkerhet, Oberoende

Näring, Syre och Vatten

Din kropp behöver det för att fungera. Får du i dig tillräckligt?

Jobba på dina villkor

Antingen du vill tjäna lite extra i månaden eller på sikt ersätta din lön så kan vi hjälpa dig!

Skogsbruk

Därav trädet i loggan 😁

Mer information kommer snart! Vid frågor skicka ett mail till [email protected]

Choose a job you love and you'll never have to work a day in your life! ~ Confucius

Kort information om Fitlineprodukterna


Det är en lång process i kroppen att ta hand om, spjälka och bryta ner näringen vi får i oss via maten. På grund av olika orsaker som stress, näringsfattig mat och mycket som påverkar våra kroppar kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med näring. 


Så länge näringen inte når cellerna är den inte till någon nytta för oss. Genom Nutrient Transport Concept (NTC), som utvecklats av PM-International exklusivt för FitLineprodukterna, transporteras näringsämnena på cellnivå till rätt plats, vid rätt tidpunkt.


Genom NTC uppstår en bättre biotillgänglighet (ett högre upptag) och det är just denna höga biotillgänglighet som gör FitLines näringstillskott så unikt och som ger så fantastiska resultat. 


FitLine är alltså uppbyggt kring ett unikt cellenergikoncept som ser till att våra celler får exakt de vitala ämnen som de behöver för att producera energi och få kroppen att fungera och orka de dagliga utmaningarna. Näringen behöver inte brytas ner och spjälkas i matsmältningen utan den är "färdig" i den form som kroppen vill ha. Det tas upp som vatten. 


Detta motverkar huvudsymtomen för energibrist, för tidigt åldrande, övervikt samt olika sjukdomstillstånd. FitLine är ett holistiskt produktkoncept som verkligen fungerar. Det är dess höga ingredienskvalitet och höga professionella tillverkningsprocess, som i kombination med varandra säkerställer de goda resultaten.


Produktkonceptet är sammansatt av ett team av experter med kompetenta specialister från de olika områdena: medicin, näringsvetenskap, biokemi och kostkemi. Dessa gemensamma resurser har gjort FitLineprodukterna till en av de marknadsledande aktörerna inom högkvalitativa produkter för hälsa.

FitLines grundset kallas för ”optimalsetet” och består av två olika produkter som tillsammans innehåller optimalt sammansatt näring för våra celler: Powercocktail och Restorate. Som tillägg till det rekommenderar vi alltid Activize. Utöver det finns en rad produkter för personer med särskilda behov. 


Powercocktail

 • Det bästa för magen. Powercocktail ger vårt matsmältningssystem det de behöver för att vårda och understödja matsmältningen. Näringsämnena den innehåller hjälper bland annat kroppen med:


  • Bidrar till normala slemhinnor, ex mage och tarm

  • Motverkar förstoppning och diarré genom att stödja en normal tarmfunktion

  • Understödjer ett normalt fungerande immunförsvaret

  • Motverkar Allergier, eksem och psoriasis

  • Motverkar Sötsug och blodsockerfall

  • Skyddar cellerna mot oxidativ stress


  PC innehåller lösliga och olösliga fibrer från frukt, grönsaker och spannmål som rensar tarmen. Innehåller också mjölksyrabakterier (L. reuteri, L. acidophilus) som förbättrar tarmfloran och därmed immunförsvaret. Tarmluddet kommer tillbaka, sötsuget försvinner och cellerna skyddas från fria radikaler (innehåller mycket antioxidanter).

  Den innehåller en unik kombination av bioaktiva mikronäringsämnen, så som vitaminer och spårämnen, och curcumin med upp till 40 gånger högre biotillgänglighet än normalt.

  PC innehåller också mängder av färsk frukt och grönsaker, därav innehållet av naturligt fruktos. Mängden fruktos motsvarar ungefär mängden socker i ett 1/3 äpple och höjer därför inte blodsockret. Fruktosen är ett naturligt konserveringsmedel och en bärare av näringsämnen så att de verkligen når ut till våra celler.

  Fruktosen balanseras dessutom av många olika lösliga och olösliga fibrer. PC har ett mycket lågt glykemiskt index och är perfekt även för diabetiker. Många går ner i vikt när de börjar med produkterna för att blodsockret kommer i balans och förbränningen ökar.


  PC innehåller förutom det vi tagit upp ovan samma ingredienser som Activize (med ett undantag*) som följer nedan


  Activize Oxyplus

  Innehåller bla B-vitaminer som är bra för/mot:

  • Koncentration och fokus

  • Minnesstörningar

  • Depression

  • Lättretlighet

  • Munsår

  • Hjärtklappning

  • Svår trötthet

  • Domningar

  • Ökad prestation

  • Uppiggande effekt

  • Ökad fettförbränning

  B-vitaminer förbrukar vi i stora mängder vid all sorts stress. Vitamin B3, Niacin, har en kärlvidgande effekt, vilket vi kan se och känna när vi får en s.k. ”flush”. (*I Powercocktail finns 1/3 Niacin och 2/3 Niacinamid vilket är en annan version av vitamin B3 som inte orsakar flush. Väldigt känsliga personer kan få flush av PC men det är ovanligt)


  Flushen innebär att de minsta blodkärlen vidgar sig så att cirkulationen i hela kroppen ökar. Närings- och syretransporten ökar generellt. Vi kan se hur huden blir röd och ibland flammig. Det kan också klia en stund. Det är inget farligt och ska ej förväxlas med en allergireaktion. Helt naturlig effekt av niacinet och det går över på ca 20-30 minuter. En hälsoeffekt!


  Om man inte får någon ”flush” kan det bero på att magsäcken är full eller att ens egna receptorer i huden är upptagna med andra näringsämnen, den kan också jobba på en djupare nivå i kroppen. Alla är olika en del får flush ofta, en del sällan och andra aldrig men näringsämnena hamnar där de ska ändå.


  Activize innehåller också en brunalg som har liknande syrebärande förmåga som liknar hemoglobinet i blodet. Den gör att vi ökar vår syreupptagningsförmåga och våra cellers förmåga att tillverka energi, vilket leder till ökad prestationsförmåga. De har gjorts studier på idrottsmän där syreupptagningsförmågan ökade med upp till 10 % och prestationsförmågan ökade markant. FitLine ökar prestationsförmågan utan att vara doping. Det finns många elitidrottare som använder FitLine.


  Activize innehåller dessutom guarana, som är ett naturligt koffein, som är bundet, till skillnad mot koffeinet i kaffe. Det har en utsöndringstid på 6 timmar och stressar därför inte kroppen som koffeinet i kaffe gör (som utsöndras väldigt snabbt och gör att man blir trött igen). Det verkar stimulerade på nervsystemet och lugnande på mage och tarm.


  Anledningen att Activize finns separat trots att Powercocktail innehåller Activize är att man kan med fördel ta Activize extra under dagen. Den är som sagt superbra för koncentration, fokus och ger energi. Är vi stressade, trötta, ska träna eller behöver koncentrera oss extra (möten, prov etc) så är det guld att ta Activize innan.


  Restorate

  innehåller mineraler och Vitamin D som är bra för:

  • Minska försurning

  • Motverka Benskörhet

  • Öka återhämtning

  • Förbättra sömnen

  • Minska trötthet

  • Stärka immunförsvaret

  • Förbättra nedsatt ämnesomsättning

  • Mot kramper och myrkryp

  • Mot vätskeansamling

  • Främja utrensning av slaggprodukter i kroppen


  Restorate är basiska mineraler som är väldigt lättupptagliga. Mineraler är viktiga då de bygger upp skelettet, ingår i enzymreaktioner, nervsignaler, vätskereglering och i cellernas ämnesomsättning. Vi blir lätt försurade i våra kroppar idag p.g.a stress, intag av mycket bröd, kaffe, läsk, vin mm.


  När kroppen försöker balansera detta själv fäller den ut mineraler från benvävnaden och vi blir bensköra som följd. Benskörheten ökar väldigt här i Norden. Vi behöver tillsätta mineraler dagligen, det finns inte längre tillräckligt i våra grödor. Vi skulle behöva äta 1-1,4 kg frukt och grönsaker per dag för att hålla oss i balans. Vid träning så återhämtar sig kroppen mycket lättare om vi tillsätter lättupptagliga mineraler som Restorate innehåller. Om man vill gå ner i vikt så är det viktigt att inte vara sur i kroppen, då är det bra att öka Restorate dosen till 2-3 ggr dagligen.


  Alla näringsämnen i de olika produkterna Powercocktail, Activize och Restorate är vattenlösliga och de innehåller ayurvediska örter i olika kombinationer som ytterligare förbättrar näringsupptaget. Alla kända allergener är borttagna ur produkterna.


  Företaget - Säkerhet - Kvalitet

  • Företaget bakom Fitlineprodukterna heter PM International och är ett tyskt direkthandelsföretag som grundades 1993

  • Fitlineprodukterna är producerade med GMP standard - samma standard som läkemedel. Det säkerställer bland annat att det är helt ren produktion och inga spår av andra ämnen kan förekomma i produkterna. Barnmat ska produceras enligt standarden under detta och vanlig mat enligt en standard ytterligare nedanför så Fitline är mycket säkrare än det mesta du köper i affären. 

  • Tüv Süd Elad (Europas äldsta kontrollföretag) kontrollerar produkterna. Dom åker dit, går in på lagret och plockar på sig några produkter, åker till sina labb och testar och publicerar direkt analysen på sin hemsida vilken man kan se genom att scanna en QRkod som finns på varje produkt. 

  • Alla produkter finns på Kölner Liste (Cologne List) vilken är en lista elitidrottare använder sig av för att säkerställa att de produkter de använder är dopingfria. 

  • PM har runt 70 patent på olika produkter och delar av produkter. Ett patent får man bara om det är något helt unikt som man kan bevisa att det fungerar som man säger.

  • Allt är GMO-fritt


  Har du frågor så hör av dig till mig! Vill du beställa nu direkt så välj ett av alternativen nedan, klicka på knappen och beställ. 


  Rekommenderade tillägssprodukter

  Vattenlöslig Omega 3

  alla bör använda denna. Omega3 är bla viktigt för vårt hjärta, våra kärl, våra cellmembran, för hjärnans funktion och utveckling och för att motverka och minska inflammationer. Tack vare NTC har den ca 95%igt upptag i kroppen att jämföra med vanliga tillskott eller

  omega 3 ur kosten där du har ett upptag på ca 20%

  

  Heart Duo

  Är du över 35 bör du använda denna istället. Den innehåller Omega 3 och coenzym Q10. Q10 producerar vi i kroppen men produktionen avtar redan vid 30-års ålder. Q10 behövs för energiproduktionen i cellerna bland annat. Hjärtat är väldigt beroende av Q10 men så är även andra organ i kroppen. Redan 40-årsåldern är bristen så pass stor att vi kan börja uppleva oss trötta och att vi inte tål stress lika bra.

  

  Generation 50+

  Är du över 50 så rekommenderar jag denna istället. Den innehåller förutom Omega3 och Q10 även Lutein (för ögonhälsa) och Röd Ginseng vilken har en uppiggande inverkan vid trötthet. Men ginseng har även länge använts för att hjälpa till att bibehålla immunsystemets normala funktion, och man tror att den aktiva ingrediensen är ginsenosiderna som bland annat verkar kunna bidra med viss antioxidativ effekt.

  Beställ Optimalsetet

   En månadsförbrukning

  • Powercocktail och Restorate

  • Lägg ev. till övriga produkter i butiken

  • Personliga tips och råd om du vill

  från

  1267 kr

  Köp nu

  Tre månaders förbrukning

 • Välj alternativet 3xPowercocktail och Restorate

 • Registreringsavgift 220 kr vilket inkluderar bland annat en Activize (värde 350 kr)

 • Personliga tips och råd

 • Du får 20% rabatt på resten av sortimentet

 • En ny låda kommer var tredje månad så länge du själv vill (enkelt att säga upp)

 • 30 dagars nöjd kund garanti

 • Du blir registrerad som ambassadör för produkterna men det finns inget krav på någon försäljning, enda skillnaden för dig är priset.'


 • 912 kr/månad

  Registrera dig