Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Bygg din egen business på dina villkor

Vad innebär det för dig att jobba hemifrån med oss och FitLine?

Vill du skapa din egen framtid?

I så fall är ett samarbete med oss och PM International något du ska titta närmare på. Alla kan lyckas skapa sig sin egen inkomst på den nivå man vill bara man bestämmer sig och inte ger upp. PM och Fitline är ett jättestarkt verktyg att använda för att skapa sin egen business. Läs vidare så kommer du att förstå varför. Vi kommer att stötta dig till 100% om du tar action! Du jobbar hemma eller var du än befinner dig!

  Fakta om PM International

 • Företaget är grundat i Tyskland 1993

 • Alla produkter är tillverkade i Tyskland enligt GMP-standard (läkemedels-standard)

 • Det finns över 40 patent på olika produkter

 • Företaget är privatägt av grundaren Rolf Sorg.

 • Inga lån - högsta kreditvärdighet

 • Produkterna kontrolleras av Tüv Süd

 • Produkterna finns med på Kölner Liste/Cologne List (dopingsäkra produkter)

 • Används av många elitidrottare t ex tyska och österrikiska alpina landslagen.

 • Största privata bidragsgivare till välgörenhetsorganisationen World Vision

 • Snabbast växande direkthandelsföretaget i världen under 2020

 • PM Internationals Vision

  "Global Marknadsledare inom utveckling och distribution av högkvalitativa produkter inom hälsa, fitness och skönhet."

  Vad är Nätverksmarknadsföring?

  Alla företag måste göra reklam för sina produkter för att sälja dem och lägger en viss procent av vinsten på marknadsföring.

  I nätverkstmarknadsföring så lägger företaget istället den reklambudgeten till distributörerna. Vi är de som gör reklamen. Nätverksmarknadsföring borgar för hög kvalitet på produkterna för om man ska få andra att rekommendera ens produkter måste de verkligen fungera. 

  Detta är inte att förväxlas med olagliga pyramidspel utan en helt legitim affärsverksamhet. PMs kompensationsplan är godkänd i domstol som rättvis.

  Här kan du läsa mer om NWM/Direkthandel.

  Det vetenskapliga teamet bestående av läkare och forskare inom olika områden forskar dagligen på sätt att förbättra och utöka produkterna.

  Vad är unikt med Fitlineprodukterna?

  Förutom att produkterna är helt rena och innehåller ingredienser av högsta kvalitet så är den stora "hemligheten" NTC - Näringstransportkonceptet.

  Detta är ett patenterat koncept som gör att den näring som finns i produkterna tas upp snabbt och smidigt i kroppen. Du får ett nästintill 100% upptag av denna näring. Ingredienserna är enkelt förklarat nedbrutna till den form som kroppen vill ha dem i.

  Kroppens matsmältnings och spjälkningsfunktioner behöver inte starta utan allt tas upp precis som vatten, vilket innebär att vi kan tillgodogöra oss all näring vi behöver ur produkterna och inget går till spillo.

  I och med att det är vattenlösligt så går det heller inte att överdosera!

   Vad innebär detta för dig?

  • Du kan jobba när, var och hur mycket du vill

   Det är din business, du bestämmer själv, det finns inga minimimål du måste nå (förutom dem du ställer på dig själv)

  • Du har hjälp av mig och ett helt team

   Jag kommer att stå bakom dig och hjälpa dig att lyckas - men det är DU som gör jobbet. Detta är ganska enkelt men det är inte lätt. Man måste jobba för att få det man vill ha..

  • Du får din egen webbutik

   Där dina kunder handlar och sedan är dom bundna till dig så allt de köper i fortsättningen får du provision för. Det finns även ett abonnemangssystem där du får betalt månad efter månad för din kund - de flesta vill ju ha sina produkter varje månad så detta är det vanligaste vi säljer.

  • Provisionsbaserad inkomst

   Du får betalt den 16e i månaden efter för allt du sålt. Från första lilla grej, inga minimikrav på försäljning. Det finns inga tak på hur mycket du kan tjäna bara du själv sätter gränserna"

  • Kör din egen BMW
   Via PM:s bilprogram så kan du köra din egen splitter nya BMW

  • Betalda utlandsresor
   Häng med på våra fantastiska resor som du kvalificerar dig till bara genom att göra jobbet!

  • Du kommer att utvecklas

   Du kommer troligen att behöva gå utanför din egen komfortabla zon vilket kommer att göra att du utvecklas och växer som människa.

  • Du använder Fitline själv

   Vi rekommenderar bara det vi själva använder och är nöjda med. Mer energi, en bättre fungerande mage och en fantastisk återhämtning kan vara några av bieffekterna.

 • Hur kommer du igång?


  Att starta ditt eget företag med PM International är väldigt enkelt. Det enda du behöver göra är att själv ta ett abonnemang på våra grundprodukter, Powercocktail och Restorate. Du får då en Morgondrink fylld med vitaminer, fibrer, pro- & prebiotika och mycket mer. Denna drink är är super för mage och tarm hälsa bland annat. På kvällen dricker du en drink med mineraler och vitamin D för en god sömn och återhämtning. För mer information om dessa drinkar hör av dig så berättar jag mer! Jag har själv använt dem sedan 2014 och kan inte tänka mig en dag utan.

  Vad kostar det att starta sin egen business med PM International?


  Registreringsavgiften är 220 kronor

  i den ingår en goodiebag med en burk Activize (för energi, koncentration och fokus) två glas, en sked och en sportflaska (värde 530 kr)

  Sedan betalar du endast 912 kr i månaden för dina egna produkter. Som sagt - vi använder det vi säljer. Det är ett superbilligt sätt att starta ett eget företag.

  Du har 30 dagars nöjd kund garanti så du riskerar ingenting. Du får alla pengar tillbaka om du ångrar dig inom 30 dagar.

  Registrera dig nu

  Eller kontakta oss för mer information